17/3/2020

Webinars | Η λύση στη διεξαγωγή σεμιναρίων

Σεμινάρια

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας webinar; 

 
Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο δημοφιλή λογισμικά/πλατφόρμες για δημιουργία ή/και hosting webinars. Τα χαρακτηριστικά τους ποικίλλουν αναφορικά με τις λειτουργίες τους, τις δυνατότητες που παρέχουν, το μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων και άλλα. Πολλά από αυτά προσφέρουν free trials και στη συνέχεια basic και premium plans σε μηνιαία ή ετήσια βάση.
 
Παρέχει ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών για δημιουργία online meetings, webinars, events, συνεργασία ομάδας. Επιτρέπει την αποστολή αρχείων και εφαρμογών και προσφέρει αυτοματοποιημένες κλήσεις για πρόσκληση συμμετεχόντων.
 
Δυνατότητα hosting live webinars, αλλά και αποστολή μαγνητοσκοπημένου υλικού στη συνέχεια, custom landing pages για εγγραφές email, live chats,  polls, αποστολή αρχείων.
 
Διαδραστικό με δυνατότητα μέχρι και 100 video live συμμετέχοντες, integrated με Facebook live και YouTube, mute και unmute συμμετεχόντων, polls και λεζάντες κειμένου για κοινά με δυσκολίες ακρόασης.
 
All-in-one solution, δημοφιλές σε μεγάλες εταιρείες (Appsumo, Podia), επιτρέπει τη δημιουργία 4 τύπων webinars: live - broadcasted, αυτοματοποιημένα - μαγνητοσκοπημένα, σειρά webinars και υβριδικά (συνδυασμός live & μαγνητοσκοπημένων video).
 
Ποικιλία προτύπων για custom περιβάλλον, δημιουργία custom σελίδας εγγραφής, προσφέρει analytics, επιτρέπει το hosting videos, meetings, την ανταλλαγή εγγράφων. Θεωρείται μία από τις πιο ακριβές επιλογές.
 
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων, στην αποθήκευση των webinar, η οποία γίνεται αυτόματα, παρέχει εντυπωσιακό customer support και streaming σε Facebook Live ή YouTube.
 
Επιτρέπει την πρόσβαση από όλες τις συσκευές και δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για τα webinars. Δυνατότητα live, on-demand και automated webinars και one-cick προσκλήσεις για συμμετοχή. Απεριόριστη αποθήκευση, freemium πλάνο με τα απαραίτητα εργαλεία.
 
Παρέχει HD video broadcasting, screen sharing, πλάνο για έως 1000 συμμετέχοντες, real-time chat, follows-up μέσω email με τους συμμετέχοντες. Free trial 30 ημερών.
 
Θεωρείται εξαιρετικό video conferencing εργαλείο, αλλά ίσως τελικά είναι κάτι παραπάνω. Παρέχει όσα κλασικά απαιτούνται για ένα webinar, email ειδοποιήσεις και reminders, polls, δυνατότητα πολλαπλών εισηγητών και reporting. Απαιτεί αξιόπιστο browser.
 
Μία από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες και από τα πιο user-friendly interface. Δυνατότητα polls, surveys, custom προσκλήσεις, συνδέεται με Facebook και YouTube και μαγνητοσκόπησης των βίντεο, τα οποία μπορούν να κατέβουν με download απλά. Πολλαπλοί εισηγητές και HD videos.

Διαβάστε επίσης

Καριέρα, τεχνολογία, συνέδρια και νέα σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα. Ενημερωθείτε για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας